Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων για τις Αστυνομικές Σχολές 2016

Ανακοινώθηκε σήμερα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για τις Σχολές Αστυνομίας. Συγκεκριμένα για την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης οι υποψήφιοι θα εξετασθούν μεταξύ των ημερομηνιών 2 Ιουλίου και 7 Ιουλίου ανάλογα με το Αστυνομικό Τμήμα όπου ανήκουν.

Συγκεκριμένα:

Ψυχομετρική Δοκιμασία

Α ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  • Σάββατο 2 Ιουλίου Άνδρες υποψήφιοι των Αστυνομικών Σμημάτων: Αγίου Γεωργίου, Αμπελοκήπων, Αναλήψεως, Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, Απολλωνίας, Ασσήρου, Βασιλικών, Επανομής, Θερμαϊκού, Θέρμης, Καλλινδοίων, Κουφαλιών, Λαγκαδά, Πανοράματος, Πολίχνης – Ευκαρπίας, Συκεών και Φαλάστρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου Άνδρες υποψήφιοι των Διευθύνσεων Αστυνομίας: Θεσπρωτίας, Ξάνθης και Ροδόπης και των Αστυνομικών Σμημάτων Ιωνίας – Καλλιθέας, Καλαμαριάς, Λευκού Πύργου και Σούμπας – Σριανδρίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

Β ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  • Σαββάτο 2 Ιουλίου Άνδρες υποψήφιοι των Αστυνομικών Σμημάτων Ευόσμου, Μενεμένης, Μηχανιώνας, Νεαπόλεως, Πλατείας Δημοκρατίας, Πυλαίας, ΢ίνδου, ΢ταυρουπόλεως, Φαριλάου και Ψραιοκάστρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
  • Κυριακή 3 Ιουλίου Γυναίκες υποψήφιες των Διευθύνσεων Αστυνομίας: Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κιλκίς και Πέλλας. 

Υγειονομικές Εξετάσεις

Οι υποψήφιοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την ψυχοτεχνική εξέταση την 02-07- 2016 (πρώτη ημέρα) στις Ψυχοτεχνικές Επιτροπές, θα παρουσιασθούν την 03-07- 2016 ημέρα Κυριακή (δεύτερη ημέρα) για υγειονομικές εξετάσεις όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο III της παρούσας προκήρυξης.

Αθλητικές Δοκιμασίες

Οι ως άνω υποψήφιοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την υγειονομική εξέταση την 03-07-2016 στις Υγειονομικές Επιτροπές Κατάταξης, θα παρουσιασθούν την 04-07-2016 ημέρα Δευτέρα (τρίτη ημέρα) για αθλητικές δοκιμασίες, όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο III κ.ο.κ.

ΤΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι υποψήφιοι που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οφείλουν την πρώτη ημέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχοτεχνική δοκιμασία) να παρουσιασθούν, την ώρα 07:30΄ στην Επιτροπή που ορίζεται κατά το πρόγραμμα, ως ακολούθως:

  1. Οι υποψήφιοι της Α΄ Ψυχοτεχνικής Επιτροπής, στο 23ο Γ.Ε.Λ. Θεσ/νίκης οδός Κασσάνδρου 17-19.
  2. Οι υποψήφιοι της Β΄ Ψυχοτεχνικής Επιτροπής στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης οδός Μοναστηρίου 326.

Οι υποψήφιοι για τις υγειονομικές εξετάσεις, που πρόκειται να διενεργηθούν από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Θεσσαλονίκης, να προσέρχονται στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326 και ώρα 07:30΄.

Οι αθλητικές δοκιμασίες για όλους τους υποψήφιους θα αρχίζουν την 07:30΄ ώρα τους εξεταζόμενους στη Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής»,οδός Θερμαϊκού με προέκταση 28ης Οκτωβρίου, περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση