Ο Στράτος Νικολαΐδης στην σημερινή προπόνηση

Ο Κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ στη δισκοβολία και Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 θα βρίσκεται σήμερα στην προπόνηση μας στο Εθνικό Καυτατζόγλειο Στάδιο. Ο Θεσσαλονικιός Πρωταθλητής θα βοηθήσει με συμβουλές του τους υποψηφίους μας για να πετύχουν το κάτι καλύτερο στις αθλητικές δοκιμασίες του Ιουνίου- Ιουλίου ενισχύοντας με την εμπειρία του τεχνικό αλλά και ψυχολογικό τομέα. Ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής σε Δισκοβολία και Σφαιροβολία αποδέχθηκε την πρόσκληση των προπονητών του Training Club δείχνοντας έτσι το χαρισματικό του χαρακτήρα και την πραγματική ταυτότητα ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Λίγα λόγια για το Στράτο:

Ο Στράτος Νικολαΐδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης, από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό όντας ένας από τους καλυτερους καλαθοσφαιριστές της πόλης μας στην ηλικία του. Η γνωριμία του με τον στίβο και τα αγωνίσματα των ρίψεων έγινε κατά την προεφηβική του ηλικία ως μαθητής γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Χαριλάου. Από τότε ξεκίνησε μια λαμπρή πορεία στα βαριά αθλήματα του κόκκινου γηπέδου προμηνύοντας το χρύσο μέλλον του.

Πανελλήνιος Πρωταθλητής πολλάκις σε εφηβικά και ανδρικά πρωταθλήματα σε ακόντιο, σφαιροβολία και δίσκο.

4ος στη σφαιροβολία(F2o) στους Παρολυμπιακούς του Λονδίνου 2012 με βολή στα 14,51μ. όπου 70 εκατοστά του στέρησαν ένα σκαλί στο βάθρο και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ στη δισκοβολία με βολή στα 43.90μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ τον Ιούνιο του 2013 στο ΟΑΚΑ, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε ο Τυνήσιος Αλ Νασίρ από το 2005 με 40.69μ.

 

Τιμή μας να βρίσκεσαι κοντά μας και οι ευχές μας θα σε ακολουθούν στο μέλλον….

Χρυσός στου Ολυμπιακούς του Ρίο

 

Αφήστε μια απάντηση