Γνωρίστε Μας

Είμαστε οι Ανδρέας Τσιτσικώστας και Βασίλης Τολούδης και ειδικευόμαστε στην αθλητική προετοιμασία υποψήφιων μαθητών για Στρατιωτικές Σχολές, Τ.Ε.Φ.Α.Α., Σχολές Αστυνομίας. Η υποχρεωτική συμμετοχή στις αθλητικές δοκιμασίες για την εισαγωγή στις πιο πάνω σχολές, μας γέννησε την ιδέα πριν από 10 χρόνια να ασχοληθούμε αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον τομέα αυτό. Οι προπονητικές μας γνώσεις τόσο στη θεωρία (Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), όσο και στην πράξη(Πανελλήνιο ρεκόρ βαθμολογίας Τ.Ε.Φ.Α.Α., 59 μονάδες ) μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο της αθλητικής προετοιμασίας υποψηφίων. ‘Εχοντας και οι ίδιοι προσωπική εμπειρία ως αθλητές επί σειρά ετών, ως προπονητές αθλητικών συλλόγων και με την πείρα μας τα τελευταία 8 χρόνια, προπονώντας πάνω από 700 υποψηφίους, δεσμευόμαστε για τη δική σας επιτυχία.

ΤΣΙΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


 • andr_ts

 • Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  Ασχολήθηκε από μικρός με τον αθλητισμό και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με την γυμναστική το 2001 πετυχαίνει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με μ.ο. 18 στα αγωνίσματα.
  Τα χρόνια φοιτησής του κατάφερε να αριστεύσει στην προπονητική και την αθλητική ψυχολογία και να αναλάβει υπεύθυνος ακαδημιών σε αθλητικούς συλλόγους προπονώντας παιδιά ηλικίας 8-18 ετών.
  Από το 2008 μέχρι και σήμερα ασχολείται με την προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές Σχολές, στις Σχολές Αστυνομίας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. προετοιμάζοντας περισσότερους απο 600 υποψηφίους με απόλυτη επιτυχία 100%

 

ΤΟΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 • Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  Προερχόμενος από οικογένεια γυμναστών και μεγαλωμένος μέσα σ ένα αθλητικό οικογενειακό περιβάλλον, ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τον αθλητισμό έχοντας αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις στο ενεργητικό του. Ασχολήθηκε από τα πρώτα κιόλας χρόνια σαν φοιτητής με την προπονητική και την ψυχολογία αθλητών, όντας προπονητής σε αθλητικά σωματεία καθώς και καθηγητής φυσικής αγωγής σε Ιδιωτικό κολλέγιο. Στις εισαγωγικές εξετάσεις των Τ.Ε.Φ.Α.Α. που διεξάγονται από το 1983 κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ με 59 μονάδες  , επιτυγχάνοντας έτσι την εισαγωγή του ως ο πρώτος φοιτητής.


 • bill_tol